A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Пам'ятну стелу загиблому в зоні АТО військовослужбовцю Віталію Звездогляду відкрили на Уманщині

Дата: 12.06.2018 11:21
Кількість переглядів: 938

10 червня у селі Косенівка Уманського району відбулося відкриття пам'ятника українському військовослужбовцю, який загинув у ході антитерористичної операції на сході України Віталію Звездогляду.

Вшанувати пам'ять Героя прийшли його бойові побратими, рідні та близькі друзі, вчителі, учнівська молодь, а також голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

Почесне право відкрити пам'ятну стелу загиблому воїну було надано голові села Косенівка Олександру Дементьєву та директору школи, депутату Уманської районної ради Людмилі Кузьменко.

Присутні вшанували світлу пам’ять загиблого хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятної меморіальної стели.

Зі словами жалю та вдячності батькам за виховання справжнього патріота звернулася голова районної ради Оксана Супрунець: «Сьогодні кращі наші воїни служать Україні правдою і вірою, беручи до рук зброю, не жаліють себе на полі бою, віддаючи життя за свободу і незалежність рідної землі. Ми свято бережемо пам’ять про них, адже герої не вмирають, вони живуть у наших серцях!».

Отець Герман освятив стелу та відслужив молебень за спокій душі загиблого учасника АТО.

Указом Президента України від 14 листопада 2017 року Віталій Звездогляд посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Пам'ять про нашого земляка, який віддав своє життя за мирне небо над Україною, навіки житиме в серцях рідних, близьких та знайомих йому людей.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь