A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати ухвалили рішення з питань, що стосуються комунального майна

Дата: 04.03.2019 11:08
Кількість переглядів: 493

Окремим блоком на черговій сесії обласної ради депутати розглянули питання управління майном обласної комунальної власності.
Одними з перших схвалено рішення щодо призначення на посади керівників комунальних закладів, які пройшли відповідні конкурси і стали переможцями.

                       

Потім було ухвалено рішення про прийняття майна з державної власності у комунальну; передачу майна з балансу ряду комунальних закладів на баланс інших комунальних закладів. Надано в оренду цілісні майнові комплекси: колишнього Канівського комунального видавничо-поліграфічного підприємства «Родень»; КП «Канівська центральна районна аптека №91», КП «Центральна районна аптека №30», а також надано дозволи Корсунь-Шевченківському державному історико-культурному заповіднику та комунальному підприємству «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» – на передачу в оренду майна.
Отримав також необхідну кількість голосів проект рішення «Про часткове звільнення від сплати надходжень від орендної плати на 2019 рік» – КП «Аеропорт Черкаси» Черкаської обласної ради»; КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності»; КП «АТП Черкаської обласної ради»; обласному комунальному підприємству «Готельний комплекс «Дніпро» Черкаської обласної ради.
Депутати ухвалили рішення про надання дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок комунальним підприємствам: «Центральна районна аптека № 3», «Монастирищенська центральна районна аптека № 17», «Тальнівська центральна районна аптека № 73», КП «Готельний комплекс «Дніпро» Черкаської обласної ради.
Наступними рішеннями погоджено припинення юридичних осіб – КП «Черкаське обласне підприємство з забезпечення діяльності установ соціального захисту», що вже не здійснює будь-якої господарської діяльності, – шляхом її приєднання до юридичної особи КП «Навчально-практичний центр розвитку багатофункціональних кооперативів Черкаської обласної ради»; Звенигородського видавничо-поліграфічного підприємства – шляхом приєднання до КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності».
Підтримано проекти: «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»; «Про план діяльності Черкаської обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік». 


Виконавчий апарат обласної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь