A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Карта діяльності громадських організацій

Дата: 07.05.2020 09:00
Кількість переглядів: 503

Уманський район та місто Бровари разом із Конвентом Самоврядної Співпраці Польща - Україна реалізує проект «Адаптація до українських умов та впровадження моделі співпраці між державним управлінням (ОМС) та НУО для Уманського району та міста Бровари», що співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії». Одним із завдань є створення «Карти діяльності громадських організацій» для Уманського району та міста Бровари.

Ми заохочуємо всі НУО, що діють в Уманському районі та місті Бровари пройти опитування, необхідне для складання карти. Опитування має бути надіслано на електронну адресу proceduryngo@kwspu.pl до 24 травня 2020 року.

«Картa діяльності громадських організацій» - це інструмент, який збиратиме в одному місці інформацію про неурядові організації, що діють в органах місцевого самоврядування, та їх тип діяльності. Кожен житель зможе легко дізнатися про діяльність неурядових організацій та встановити безпосередній контакт з ними.

Анкета для створення «Карти діяльності громадських організацій»

Проект співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь