A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець взяла участь у нараді з керівниками закладів загальної середньої освіти району

Дата: 11.06.2019 17:32
Кількість переглядів: 480

11 червня голова Уманської районної ради взяла участь у нараді з керівниками закладів загальної середньої освіти району. Мета наради – обмін досвідом учасників зібрання щодо організації відпочинку дітей у пришкільних таборах, обговорення планів заходів з підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону.

Значна увага була зосереджена на формуванні Нової  Української школи.

Звертаючись до учасників наради Оксана Супрунець зауважила, що час перебування дітей у відпочинкових таборах завершується. Разом з тим оздоровчий період триває. Тому необхідно всім разом докласти усіх зусиль, щоб наші діти максимально оздоровились у стаціонарних оздоровчих закладах.

Наголосила на необхідності здійснення постійного контролю за дітьми, які виховуються у неблагополучних сім’ях, під час літніх канікул. Також, голова районної ради зазначила, що Нова Українська школа на сьогодні потребує оновлення матеріально-технічної бази, комп’ютеризації навчальних кабінетів, наповнення їх сучасним дидактичним матеріалом. Оксана Анатоліївна запевнила, що депутатський корпус районної ради завжди з розумінням ставиться до потреб освітньої галузі. На засіданнях сесій районної ради прийнято ряд рішень щодо виділення коштів на виконання районних галузевих програм, придбання обладнання, закупівлю навчальних кабінетів. За пропозицією депутатів, рішенням 41 сесії було виділено кошти у сумі 800 тис.грн. на придбання природничо-математичних предметів для кабінетів у заклади середньої освіти, які мають надійти вже до початку навчального року. Усе це є прикладом того, що депутати Уманської районної ради небайдужі до проблемам освіти та переймаються щоб освітні заклади району відповідали вимогам сьогодення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь