A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вітання голови районної ради Оксани Супрунець з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 30.09.2020 10:30
Кількість переглядів: 458

Шановні бібліотекарі Уманщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, який щорічно відзначається в Україні 30 вересня.

Сьогодні діяльність бібліотек є багатогранною. Від «аптеки для душі», «храму мудрості», «майстерні розуму», як називали книгозбірні у давні часи, вони еволюціонували до освітніх, інформаційних, культурних, просвітницьких центрів, які гуртують активних, креативних та прогресивних людей, створюють умови для творчості та самореалізації.

Саме у бібліотеці минуле говорить з майбутнім, тут кристалізуються ідеї, народжуються нові теорії, формується громадська думка та є можливість дізнатися правду про все на світі! Головне – вміти це робити!

Бібліотеки справді такі! Єдині, де безкоштовно, без огляду на вік, уподобання чи віру кожен отримає відповіді на свої питання, тут справдяться очікування, тут можна зустрітися з друзями, провести час у колі однодумців, подискутувати.

Наповнюєте, розвиваєте, модернізуєте цей простір ви, шановні бібліотекарі - люди фанатично віддані своїй справі. Ви з великою любов’ю до книги відкриваєте читачам світ невідомого та цікавого.

Щиросердно бажаю процвітання бібліотекам, а бібліотечним працівникам – натхнення і плідних звершень, успіхів у реалізації планів та задумів, міцного здоров’я і достатку!

З повагою

голова Уманської районної ради              Оксана Супрунець


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь