A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Нещодавно в зону АТО був відправлений гуманітарно – продовольчий вантаж

Дата: 24.09.2019 10:16
Кількість переглядів: 428

    Нещодавно в зону АТО був відправлений гуманітарно – продовольчий вантаж: продукти харчування, паливно-мастильні матеріали,питна вода, зокрема відремонтований автомобіль.

Цього разу маршрут був  таким: Авдіївка, Мар’їнка та Красногорівка Донецької області,  де  дислокуються підрозділи Збройних Сил України у складі яких несуть службу воїни Уманщини. Ця допомога була зібрана за підтримки депутатів Уманської районної ради Любченко І.І., Кобець Л.І., Войченко С.М., депутата Паланської ОТГ Мордача О.А., директора ПАТ «Уманське племпідприємство» Мацаци М.М., голови ФГ «Рижавка-Агро» Платмір Г.В., директора ТОВ «Агро-М» (Ладиженка-Хліб) Абдінов Раміз, приватні підприємці Олег Білик с. Гереженівка, Уманець Людмила Андріївна с. Старі Бабани.     

      Відправка допомоги на схід – це не просто передача харчів та речей бійцям, для хлопців – це знак того, що на малій Батьківщині піклуються про них, пам'ятають, для чого вони там. Тож ніхто не має права відмежовуватися від війни. І наше завдання забезпечити бійців всім необхідним, адже вони ціною власного життя виборюють мир та спокій для нас з вами.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь