A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

День молоді – свято сміливості й натхнення!

Дата: 26.06.2020 10:15
Кількість переглядів: 564

 Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначає День молоді. У 2020 році це – 28 червня.


День молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість - це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями. Саме молодь, сьогоднішні учні, студенти, молоді працівники, підприємці, науковці, сьогодні визначають шляхи розвитку України – від Революції гідності, захисту Батьківщини до утвердження європейських цінностей і норм життя.

Тому у переддень свята вітаємо молодь Уманщини, бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення. Щиро зичимо вам, дорогі друзі, великого особистого щастя, творчого натхнення, оптимізму та прихильності долі на всіх ваших життєвих дорогах!

Успіхів вам у всіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь