A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Засідала постійна комісія районної ради з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики

Дата: 04.03.2020 15:10
Кількість переглядів: 564

Сьогодні, 4 березня 2019 року, відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики, на якому розглянуто питання, що подані до розгляду на черговій сесії районної ради. Вів засідання голова постійної комісії Володимир Мальченко.

У роботі постійної комісії взяли участь заступник голови районної ради Петро Бабкін та заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

Спершу члени комісії заслухали начальника відділу розвитку інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Тетяну Солом’яну, яка інформувала про результати виконання Програми економічного і соціального розвитку Уманського району за 2019 рік.

Далі було розглянуто питання про внесення змін до двох програм: Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування державного значення, які проходять територією Уманського району на 2019-2022 роки; Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням  автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2020 рік.

Також на комісії було обговорено звернення депутатів районної ради до Кабінету Міністрів України,  Міністерства енергетики та захисту довкілля України, народного депутата України Яценка А.В.,Черкаської обласної державної адміністрації, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області щодо вжиття термінових заходів із капітального ремонту дамби центрального ставка на річці Кам’янка в селі Родниківка Уманського району.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь