A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Жнивують депутати-аграрії. КСП «Родниківка»

Дата: 18.07.2019 09:45
Кількість переглядів: 944

Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець з робочою поїздкою 17 липня 2019 року відвідала колективне сільськогосподарське підприємство «Родниківка», яке очолює депутат районної ради Сергій Войченко.

Ознайомившись із господарською діяльністю сільгосппідприємства, Оксана Анатоліївна поспілкувалась з його працівниками й поцікавилась станом жнивної кампанії.  

Керівник господарства Сергій Войченко відзначив, що жнива на родниківських полях підходять до завершення, урожайністю зернових задоволені. Сергій Михайлович висловив вдячність за злагоджену роботу всім учасникам жнив. За його словами, у найближчих планах господарства - підвищити заробітну плату працівникам, зберегти робочі місця, вкласти кошти в інфраструктуру села Родниківка, де проживає понад 3,5 тис. мешканців.

До розмови долучився й Родниківський сільський голова Руслан Яремчук, який наголосив, що  КСП «Родниківка» щорічно вкладає у розвиток соціальної сфери й інфраструктури села понад один млн грн.

- На сьогодні аграрії Уманщини вступили в основну фазу збирання ранньої групи зернових. І мені приємно відзначити, що із 50 депутатів Уманської районної ради сьомого скликання більш як половина працюють в аграрному секторі і вносять вагомий внесок у розвиток економіки та соціальної сфери району. Є сподівання, що попри не зовсім сприятливі погодні умови в нинішньому році буде зібрано гарний урожай зернових. Серед кращих сільськогосподарських підприємств Уманського району і КСП «Родниківка», - відзначила Оксана Супрунець.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь