A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Із 1 липня збільшиться вартість оформлення біометричних документів

Дата: 13.06.2019 09:28
Кількість переглядів: 446

 

Готуємося до здорожчання біометричних документів. Відповідно до внесених Урядом змін нові суми вартості адміністративних послуг при оформленні паспорта громадянина України (ID-картки) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон сплачуватимемо вже з 1 липня.


 

При оформленні ID-картки (до 20 робочих днів) потрібно буде сплатити 345 грн (126 грн вартість адмінпослуги та 219 грн вартість бланка), термінове оформлення (до 10 робочих днів) паспорта громадянина України у формі картки коштуватиме 471 грн (252 грн вартість адмінпослуги та 219 грн вартість бланка).

За оформлення закордонного паспорта у регламентному порядку (до 20 робочих днів) необхідно буде сплатити 682 грн (352 грн вартість адмінпослуги та 330 грн вартість бланка), а от за термінове оформлення (до 7 робочих днів та до 3 робочих днів у разі наявності підстав) документа – 1034 грн (704 грн вартість адмінпослуги та 330 грн вартість бланка).

Нагадуємо, оплатити адміністративні послуги можна самостійно у будь-якому відділенні банку або онлайн на сайті Державної міграційної служби України після реєстрації в електронній черзі. Розрахунок вартості послуг та виписка рахунків з реквізитами також доступні на сайті ДМС у сервісі «Платіжні реквізити» за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/payment.html.

За інформацією Управління ДМС України в Черкаській області


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь