A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець: дорожня інфраструктура на Уманщині набуває нового вигляду

Дата: 16.07.2019 09:27
Кількість переглядів: 409

На цьому наголосила голова районної ради Оксана Супрунець у своєму інтерв’ю представникам місцевих ЗМІ під час робочої поїздки до села Доброводи, що відбулася 15 липня 2019 року. У межах цього населеного пункту на автодорозі державного значення загального користування Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань завершуються роботи із поточного ремонту на ділянці км 206+000 – км 208+000.

Тут уже завершено роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, влаштовано з’їзди та зупинки громадського транспорту, проводиться планування та укріплення узбіччя. Розпочинається влаштування тротуарів.

Також завершуються роботи із відновлення мосту через річку Ревуха довжиною 12 метрів на цій ділянці автодороги. Розпочалося влаштування асфальтобетонного покриття на підходах до мосту і на мосту, перильного та бар’єрного огородження, системи водовідведення.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь