A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Загальні збори громадян села Посухівка

Дата: 25.02.2020 09:16
Кількість переглядів: 522

24 лютого 2020 року відбулися загальні збори громадян села Посухівка.

Участь у загальних зборах взяли заступник голови районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутат районної ради  Микола Ковальчук, керівники сільськогосподарських підприємств, які орендують землі на території сільської ради, громада села.

 На порядок денний зібрання виносилися питання про виконання програми соціально-економічного розвитку села, щодо джерел наповнення сільського бюджету та звіти керівників установ села. Розпочала зібрання в.о сільського голови Наталія Голубенко, яка прозвітувалася перед громадою про проведену роботу за рік. Також цього дня було заслухано звіт депутата районної ради та керівників закладів соціальної сфери села. Жителі села висловили велику подяку за чуйне ставлення, людяність та  професіоналізм сімейному лікарю Тетяні Поліщук.

   Серед проблем, які були озвучені односельцями – ремонт доріг, упорядкування місцевого кладовища, встановлення котла на фельдшерському  пункті , покращення матеріально-технічної бази Посухівського НВК.

 Підсумовуючи зібрання заступник голови районної ради Петро Бабкін відзначив, що для того щоб громада розвивалася потрібно працювати над залученням коштів до сільського бюджету з різних джерел.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь