A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Анатолій Підгорний обраний головою регіонального відділення Української асоціації районних та обласних рад у Черкаській області

Дата: 21.11.2019 08:39
Кількість переглядів: 491

20 листопада  2019 року проведено загальні збори повноважних представників регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад» у Черкаській області на яких була присутня голова районної ради Оксана Супрунець.

Головою загальних зборів було обрано голову обласної ради Анатолія Підгорного, який у подальшому  вів засідання.

На запрошення повноважних представників регіонального відділення – голів районних рад участь у засіданні взяв голова облдержадміністрації Роман Боднар.

У ході роботи присутні розглянули низку питань щодо соціально-економічного розвитку районів та стану реалізації реформи децентралізації влади та місцевого самоврядування в Черкаській області, обговорили проблемні питання кожного району і шляхи їх реалізації, а також питання взаємодії органів місцевого самоврядування і виконавчої влади Черкащини, наповнення і використання місцевих бюджетів.

Потім було розглянуто організаційні питання.

Керуючись Статутом Асоціації, присутні на зборах обрали головою регіонального відділення Української асоціації районних та обласних рад в Черкаській області Анатолія Підгорного – голову обласної ради, який відповідно увійшов до складу Правління Асоціації.

Також з числа уповноважених представників органів місцевого самоврядування Черкаської області – членів Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування одноголосно обрано до складу Правління Української асоціації районних та обласних рад Валентину Любомську – голову Тальнівської районної ради.

Серед наступних питань – Ярослава Попка, голову Лисянської районної ради, обрано на постійній основі секретарем загальних зборів повноважних представників регіонального відділення.

Окрім того, присутні обрали делегатів – уповноважених представників органів місцевого самоврядування – членів Асоціації на З'їзд Асоціації, дату проведення якого буде оголошено додатково.

На закінчення зборів голова обласної ради, голова регіонального відділення Асоціації в Черкаській області вручив відзнаки Асоціації  голові Монастирищенської районної ради Миколі Орендарчуку та голові Христинівської районної ради Анатолію Бордуну.

Сайт Черкаської обласної ради

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь