A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вітаємо з ювілейним днем народження депутата Уманської районної ради Володимира МАЛЬЧЕНКА

Дата: 01.09.2019 08:30
Кількість переглядів: 1564

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата МАЛЬЧЕНКА Володимира Петровича, члена президії районної ради, голову постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики, Почесного громадянина Уманського району, заслуженого працівника сільського господарства України, директора ТОВ «Прометей» – з нагоди 60-річчя від дня народження!

Володимир Мальченко належить до когорти найуспішніших керівників сільськогосподарських підприємств в Уманському краї. А починалося все з маленького села Степківка, що на Уманщині, де він народився. Дата його народження - 1 вересня 1959 року. Селянський син, хлібороб із діда-прадіда. Усе, що він робить, - робить спокійно, вдумливо, компетентно, відповідально.

Трудову діяльність Володимир Петрович розпочав фрезерувальником на Уманському сільгоспмашинобудівному заводі. Упродовж 1977-1979 років проходив строкову службу в прикордонних військах. Згодом продовжив свій трудовий шлях на підприємствах м. Умань.

Його професійним стартом можна вважати 1996 рік, коли він закінчив Київський національний аграрний університет за спеціальністю «Механізація сільського господарства».

У 1998 році Володимир Мальченко очолив КСПП «Аполянка», яке в 2000 році було реорганізоване у ТОВ «Прометей». Він знову став директором цього агропідприємства.

Був час, коли Володимир Петрович працював в органах державної влади. У 2002 - 2003 рр. займав посаду першого заступника голови Уманської районної державної адміністрації; у 2003-2005 рр. - голова Уманської РДА.

У 2005 р. він знову очолив ТОВ «Прометей», де працює й дотепер.

У 2006 р. - здобув другу вищу освіту в Національній академії державного управління при Президентові України, спеціальність – «Державне управління».

За короткий період часу керівник-аграрій зумів вивести очолюване ним господарство в ряд найбільш потужних агроформувань району. У своїй щоденній праці він докладає максимум зусиль задля підвищення культури землеробства, сучасної агротехніки, оновлення машино-тракторного парку та ґрунтообробного інвентарю. Під його керівництвом у ТОВ «Прометей» за останні роки врожайність зернових та технічних культур виросла вдвічі.

Володимир Мальченко добре орієнтується в сучасних процесах, що відбуваються в Україні, відчуває нові вимоги до господарювання в сучасних ринкових умовах та використовує свої знання і багатий досвід для того, щоб агропідприємство процвітало та допомагало людям вижити в цей непростий час. Завдяки успішному господарюванню у ТОВ «Прометей» ефективно наповнюється сільський бюджет у с.Аполянка, люди мають роботу й гідну заробітну плату. На сьогодні вони мають можливість працювати в будівельній, тракторній та городній бригадах, на фермі, у їдальні, пекарні, бути зайнятими в рільництві. Розмір наданої допомоги селу Аполянка щорічно складає сотні тисяч гривень. Лише в 2018 році ТОВ «Прометей» сплатило податків до бюджетів різних рівнів на суму 8,5 млн. грн. 

Численні грамоти, подяки від держави, області та району, найвища відзнака «Заслужений працівник сільського господарства України», звання «Почесний громадянин Уманського району», відзнака Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною», – це далеко не повний перелік його заслужених нагород і суспільного визнання за сумлінну звитягу на сільськогосподарській ниві, вдячність за благочинну допомогу сільським громадам, центральній районній лікарні, за постійну допомогу бійцям української армії, ветеранам-афганцям, чорнобильцям, обдарованим дітям, малозабезпеченим  та багатодітним родинам.

Володимир Петрович активно здійснює депутатську діяльність у складі Уманської районної ради впродовж чотирьох скликань. Він - голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики та член президії Уманської районної ради, а також президії Уманської районної ветеранської організації.

Він - людина широкої душі, його слова ніколи не розходяться з конкретними справами. Справжній патріот своєї землі і захисник правдивої історії рідного краю, він завжди підтримує гуманітарні та соціальні проекти, що реалізовуються на Уманщині.

Бажаємо шановному імениннику міцного здоров’я, щастя, Божої ласки, нових успіхів та здобутків у житті та праці, громадській роботі та депутатській діяльності на благо Уманського району, на славу України!


Коментарі:

Володя
2023-10-17 14:40:11

Вітання пану Володимиру. Миру та перемоги. Музичне вітання для нього https://muzvitanka.com.ua/z-dnem-narodzhennya-volodymyr/

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь