A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Збірна команда Уманського району виборола золото в обласній Спартакіаді

Дата: 28.05.2019 08:22
Кількість переглядів: 951

25 травня 2019 року в м. Городище проведено фінальні змагання обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад Черкащини.



 

Учасники змагалися з п’яти видів спорту: шашок, шахів, настільного тенісу, волейболу та футзалу.

Команду Уманського району представляла керуюча справами Уманської районної ради Наталія Короп.

Депутати місцевих рад продемонстрували досить високий рівень спортивної майстерності та злагодженості.

Варто зауважити, що напруженими і водночас видовищними були ігри від першої і до фінальної. Боротьба тривала за кожне очко, за кожен м’яч, обдуманим був кожен хід на шахівниці. Спортивний дух, емоції вирували у кожному індивідуальному чи командному суперництві.

Самовіддано боролася за перемогу команда волейболістів Уманського району, зайнявши у фінальному матчі перше місце. Склад команди: Анатолій Кисіль, депутат  Уманської районної ради; Володимир Осадчий, Сергій Вивальнюк, Ігор Кузьменко, Олександр Кисіль та Віктор Сирота - депутати Паланської сільської ОТГ; Євгеній Кисіль, депутат Дмитрушківської сільської ОТГ.

За честь нашого району з футзалу боролися Сергій Войченко та Микола Кольба - депутати  Уманської районної ради; Руслан Яремчук, Родниківський сільський голова; Сергій Потапенко, Ятранівський сільський голова; Олександр Яцина, Дубівський сільський голова; Володимир Сушкета, депутат Іванівської сільської ради; Василь Рудзєєв, депутат Дмитрушківської сільської ОТГ.

Активною була боротьба між тенісистами, де за перемогу змагалися депутат Іванівської сільської ради Володимир Сушкета та Коржовокутський сільський голова Віра Бабій. За результатами гри спортсмен з Іванівки завоював перше місце серед чоловіків.

У змаганнях із шахів команду району представляли депутат Дмитрушківської сільської ОТГ Ніна Мовчан та депутат Сушківської сільської ради Олексій Даценко, який виборов третє місце. 

Своє мистецтво гри в шашки показали секретар Паланської сільської ОТГ Світлана Шмалій та депутат Антонівської сільської ради Володимир Роєнко, які завоювали перше та друге місця відповідно. 

За підсумками змагань з усіх видів спорту найбільшу кількість очок здобула збірна команда Уманського району. Другу сходинку посіла команда Лисянського району, третє місце дісталося чорнобаївцям.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями в особистому заліку та кубками і дипломами в загальнокомандному заліку.

З числа фіналістів буде сформовано команду, яка вирушить захищати честь Черкаської області на Всеукраїнській спартакіаді депутатів місцевих рад всіх рівнів.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь