A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Директору ПрАТ «Уманський Агрошляхбуд» Геннадію Грановському - заслужена відзнака «За заслуги перед Черкащиною»

Дата: 28.05.2019 16:06
Кількість переглядів: 732

 

28 травня 2019 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко вручили відзнаку «За заслуги перед Черкащиною» директору ПрАТ «Уманський Агрошляхбуд» Грановському Геннадію Семеновичу. Цю почесну місію керівники Уманського району виконали за дорученням голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Вельбівця перед активом району на координаційній розширеній нараді райдержадміністрації.  


 

Свою трудову діяльність Геннадій Семенович розпочав у 1968 році на посаді майстра в Уманському райвідділі будівництва та експлуатації доріг. Уже через 8 років очолив «Уманський Міжколгоспшляхбуд Черкаського тресту «Облміжколгоспшляхбуд». Відтоді і донині Геннадій Семенович є незмінним керівником організації, яка зараз стала Приватним акціонерним товариством «Уманський Агрошляхбуд».

Інженер за освітою, який досконало знає шляхово-будівельну справу, Геннадій Семенович став ініціативним, принциповим, вимогливим та авторитетним керівником. Він наполегливо працював над реконструкцією асфальтобетонного заводу для збільшення випуску об’єму асфальтобетону та його якості, над оновленням обладнання гранітного кар’єру та шляхобудівельної техніки. Не одна тисяча кілометрів доріг побудована за 40 років його роботи в «Уманському Агрошляхбуді». Але не тільки шляхів, а й багатьох закладів освіти, приміщень тваринницьких ферм тощо як на теренах Уманщини, так і всієї Черкаської області.

Окрім того, Геннадій Семенович не залишається осторонь від проблем Уманського району, надає благодійну допомогу, відгукується на прохання громадян. 

Також керівники району привітали Геннадія Грановського з ювілейним днем народження, який він днями відзначив.

«За свою працю Ви здобули заслужене визнання. Підтвердженням цьому є Ваші відзнаки: лауреат Державної премії в галузі архітектури та будівництва, заслужений будівельник України, кавалер ордена «За заслуги III ступеня» та ордена «За заслуги II ступеня»,  Почесний громадянин Уманського району, численні грамоти й подяки від держави, області, району. Високо цінуємо Ваш вагомий внесок у розвиток населених пунктів Уманщини. Нехай Ваш талант, багатий досвід і невичерпна енергія й надалі сприяють розбудові Уманського краю», - відзначила голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, вітаючи Геннадія Семеновича з черговою відзнакою та ювілеєм.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь