A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Брифінг з питань готовності та протидії поширення коронавірусу на Уманщині

Дата: 19.03.2020 17:07
Кількість переглядів: 664

Сьогодні, 19 березня 2020 року, в Уманській центральній районній лікарні відбувся брифінг за участю голови районної ради Оксани Супрунець, заступника голови Черкаської обласної адміністрації Юрія Лесюка, голови Уманської районної державної адміністрації Світлани Волошенюк, начальника Уманської міськрайонного управління держпродспоживслужби Лариси Качанової, голів об’єднаних територіальних громад  щодо готовності та протидії поширення коронавірусу на Уманщині.Мета брифінгу - це інформування населення району щодо готовності закладів охорони здоров’я до виникнення надзвичайних ситуацій, які можуть бути пов’язані з випадками захворювання на коронавірус.

 

Директо КНП "Уманська центральна районна лікарня" Інна Добрянська та директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Олександр Новаківський проінформували про стан готовності медичних закладів до приймання осіб з підозрою на коронавірус, про алгоритм надання медичної допомоги при підозрі на коронавірус.

    З метою запобігання поширення на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV учасниками брифінгу наголошено на проведенні широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо загальних правил профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій, дотримання правил особистої гігієни. При нинішній ситуації в країні важливо максимально забезпечити проведення та дотримання профілактичних заходів. Люди мають більше часу проводити вдома та усвідомлювати: чим менше контактуватимуть одне з одним, тим менше шансів поширення епідемії. Наше завдання – вжити зараз усіх можливих превентивних заходів, аби не допустити розповсюдження інфекції. 
   



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь