A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради відвідала пришкільний табір відпочинку

Дата: 13.06.2019 16:58
Кількість переглядів: 581

Сьогодні, 13 червня 2019 року, голова районної ради Оксана Супрунець відвідала дитячий пришкільний табір у селі Родниківка.

Під час зустрічі з директором Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олександрою Слупіцькою та педагогічним колективом, Оксана Анатоліївна ознайомилася з програмою відпочинку дітей, станом забезпечення їдальні продуктами харчування та іншими питаннями діяльності табору.

Загалом у таборі відпочинку  заплановано багато заходів, спрямованих на задоволення потреб, інтересів і творчого розвитку дітей. Тут створено культурно-мовне середовище, в якому учні покращують свої знання з іноземних мов. Кожен день має своє тематичне направлення.  У таборі діти під професійним наглядом, отримують кваліфіковану медичну допомогу, якісно харчуються і у них просто немає вільного часу для пустощів.

Цього року пришкільні табори розпочали роботу з 28 травня. Всього в Уманському районі працює 28 таборів, де відпочивають близько двох тисяч дітей шкільного віку. На забезпечення якісної і змістовної роботи таборів виділено 510 тис. грн.

Перед відкриттям таборів районні контролюючі служби провели ретельну перевірку їх готовності до оздоровчого сезону. Перевіряли відповідність санітарним нормам їдалень, санвузлів, забезпечення якісними, свіжими харчовими продуктами, стан протипожежної безпеки тощо.

Особливістю відпочинку учнів у пришкільних таборах є те, що діти не тільки відпочивають, а й підвищують свій рівень знань з іноземної мови, математики та інших дисциплін, розвивають свій творчий потенціал.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь