A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Рятівникам Уманщини - найкращі вітання з нагоди професійного свята

Дата: 17.09.2020 09:50
Кількість переглядів: 700

У відповідності до Указу Президента України в нашій державі 17 вересня відзначають професійне свято люди мужньої професії, ті, хто обрав своїм професійним покликанням важку, проте почесну справу – приходити на допомогу у хвилину біди, повертати віру у прийдешній день.

І саме сьогодні, 17 вересня 2020 року, на території  Уманського районного відділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника. У святкових заходах взяли участь заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, Уманський міський голова Олександр Цебрій, начальник РВ УДСНС України в Черкаській області Олександр Лебідь, працівники служби цивільного захисту та громадськість міста і району.

З нагоди професійного свята на адресу рятівників Уманщини прозвучало багато щирих і теплих привітань.

- Прийміть найщиріші вітання у день вашого професійного свята від голови районної ради Оксани Супрунець та усього депутатського корпусу, - наголосив заступник голови районної ради Петро Бабкін. – Ви – представники мужньої професії, головна місія якої рятувати людські життя та національні багатства. У мирний час ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Ви завжди на варті. У будні чи свята ви, ризикуючи собою, завжди готові прийти на допомогу. Нехай вас оберігає Всевишній, мир і злагода нехай панують у ваших домівках, ваших родинах. Якими б складними не були завдання, завжди повертайтеся живими та здоровими додому..

Завершуючи виступ, Петро Андрійович побажав рятівникам Уманщини витримки, міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту та вручив Почесну грамоту районної ради Миколі Маковійчуку - командиру відділення - водію 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України в Черкаській області, прапорщику служби цивільного захисту.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь