A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вітання голови Уманської районної ради Оксани Супрунець з нагоди Дня незалежності України

Дата: 23.08.2018 19:20
Кількість переглядів: 595

Шановні жителі благословенного Уманського краю!

У день головного національного свята нашої країни маю велику честь від імені депутатського корпусу Уманської районної ради щиро й сердечно привітати всіх вас із 27-ю річницею державної незалежності України.

Шлях до цього вікопомного дня, 24 серпня 1991 року, окроплений кров’ю мільйонів українців. У величі свята поєднано дух великої історії і нашу спільну віру в переможне, справедливе та достойне майбутнє.

Висловлюю слова вдячності усім, хто працею рук і силою розуму створював в Уманському районі нові форми сільськогосподарських підприємств, розвивав інфраструктуру, реалізовував інноваційні проекти в аграрному секторі, розбудовував сільські території, впроваджував новітні технології в закладах освіти, охорони здоров’я, культури.

Я щиро дякую усім тим, хто нині примножує багатство і славу Уманщини, хто вболіває за долю рідного села, переймається його проблемами, прагне кращого майбутнього для громади, хто творить завтрашній день Уманського краю й України.

Та в 21-му столітті ворог знову прийшов на нашу землю. І ми дорого розплачуємося за право бути вільними і  незалежними –  молодими життями наших захисників, сльозами матерів і осиротілих діточок.

Ми низько схиляємо голови перед подвигом наших Героїв, які віддали найцінніше – свої життя заради миру в нашій країні. Ми не забудемо їхню жертовність!

Впевненості у перемогу надають нам подвиги наших батьків і дідів, наша героїчна історія. Українські борці за свободу не скорилися, не припинили боротьбу, а гордо несли синьо-жовтий прапор Незалежності.

Святим обов’язком вважаю назвати сьогодні імена наших земляків, сучасних Лицарів волі, які віддали свої життя за наше мирне небо, за незалежність української держави. Це учасник Революції Гідності, Герой України Віталій Смоленський із Фурманки. Це бійці, які загинули в зоні проведення АТО - Володимир Рижак із села Шарин, Анатолій Поліщук з Родниківки, Сергій Гаврилюк із Піківця, Василь Цуркан із села Черповоди, Віктор Меренков із Бабанки, Василь Ніженський з Берестівця, Віталій Звездогляд із Косенівки, Олександр Скус із Бабанки. Їхні імена навіки будуть закарбовані до Небесного Легіону захисників Української землі.

Хочу доземно вклонитись усім представникам Уманщини, які й нині зі зброєю в руках стоять на передовій і виборюють мир та спокій для кожного з нас.

Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, родинного щастя, миру, добра, щедрої долі, нових вагомих трудових звершень.

Зі святом - з Днем незалежності України!

 

Голова Уманської районної ради                                                Оксана Супрунець


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь