A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Cоціальні проекти, реалізовані за підтримки депутатів районної ради

Дата: 04.01.2018 17:35
Кількість переглядів: 1006

У 2017 році за фінансової підтримки депутатів районної ради на Уманщині реалізовано ряд соціальних проектів.

Зокрема, підходить до завершення реконструкція стадіону за сучасними стандартами в Родниківці, на що залучено спонсорську допомогу депутатів районної ради, директора ПОСП «Уманський тепличний комбінат» М.В.Гордія та керівника КСП «Родниківка» С.М.Войченка, а також витрачено бюджетні кошти. Окрім того, за спонсорської підтримки КСП «Родниківка» виконано поточний ремонт доріг на сільських вулицях.

В Аполянці за сприяння депутата районної ради, керівника ТОВ «Прометей» В.П.Мальченка виконано ремонт сільських доріг, завершено ремонт сільського клубу та ДНЗ «Білосніжка», перекрито дах у фельдшерському пункті, капітально відремонтовано автобусну зупинку в центрі села та встановлено автобусну зупинку для школярір на вул.Молодіжна.

У Городниці завершується будівництво храму за спонсорської підтримки депутата районної ради, керівника ТОВ «Новий Світ-Агро» В.П.Шилюка.

Триває будівництво храму у Ропотусі за спонсорської підтримки керівника місцевого сільгосппідприємства, депутата районної ради Ю.І. Гриня.

У Вільшаній Слобідці за сприяння депутата районної ради, голови ДП АФ «Байс-Агро» А.І.Кисіля збудовано капличку на місцевому кладовищі. 

У Вільшанці за фінансової допомоги депутата районної ради, керівника ТОВ «Агрокомплекс-Вільшанка» Д.В.Непотенка виконано ремонт у фельдшерському пункті та впорядковано територію на місці колишнього ДНЗ. 

В Острівці за сприяння депутата районної ради, керівника ТОВ «Дружба» Пахолюка Б.Г. здійснено ремонт приміщення ДНЗ «Калинонька» й триває будівництво храму.

За фінансової підтримки депутата районної ради, голови ФГ «Меридіан-К» В.В.Коцюбенка та інших спонсорів завершено капітальний ремонт приміщення для фельдшерського пункту в Коржовому Куті.

У Юрківці виконано низку робіт завдяки співпраці з депутатом районної ради, керівником ТОВ «Агроплант»  О.А.Мордачем. Завдяки співпраці бізнесу та за кошти районного бюджету у Юрківську амбулаторію придбано автомобіль для сімейного лікаря. Серед спонсорів - ДП «Умань-Агро» (керівник - Куліков В.В.), ТОВ «Агроплант» (керівник - депутат районної ради Мордач О.А.), ТОВ «Агрофірма «Ліга» (керівник - депутат районної ради Кисіль А.І.), ТОВ «Дорофіївське» (керівник - депутат районної ради, Ковальчук М.П.) та інші.

За благодійні кошти депутатів районної придбано житло для бійця АТО із села Краснопілка, який опинився в складних життєвих обставинах. Серед благодійників - керівник ТОВ «Аграрій СВ ПП» П.В.Карачун, керівник КСП «Родниківка» С.М.Войченко, голова ДП АФ «Байс-Агро» А.І.Кисіль та інші.

Обранці району також надавали благодійну допомогу закладам освіти, медицини, культури, шкільним спортивним командам, обдарованим дітям, бійцям АТО.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь