A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Уманщину відвідали представники Черкаського земляцтва «Шевченків край»

Дата: 01.09.2018 17:24
Кількість переглядів: 658

Сьогодні, 31 серпня 2018 року, на Уманщині побувала делегація ГО Черкаське земляцтво «Шевченків край».

Зустріч гостей відбулася на кордоні Уманського і Маньківського районів, де їх вітали голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко. В кращих традиціях української гостинності делегатам був вручений запашний коровай.

Першим у програмі візиту стало відвідування НДП «Софіївка», де відбулася зустріч делегації з директором дендропарку Іваном Косенком. Іван Семенович розповів гостям про подальші перспективи розвитку парку та запросив на прогулянку перлиною садово-паркового мистецтва.

Наступним пунктом відвідування стало місце масового паломництва могила Цадика Нахмана.

У Родниківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка делегатів зустрічали сільський голова села Родниківка Руслан Яремчук, депутат районної ради Сергій Войченко та директор школи Олександра Слупіцька, яка представила гостям інноваційний освітній заклад.

Наступним пунктом відвідування стало село Берестівець. Староста села Галина Панасюк запросила гостей оглянути місцеве господарство ТОВ «Берестівець», адміністративний центр села та парк «Вікторія».

У підсумках візиту гості поділилися враженнями від побаченого та вручили голові районної ради Оксані Супрунець грамоту ГО Черкаське земляцтво «Шевченків край» за вагомий внесок у розвиток рідного краю, сприяння процесам удосконалення місцевого самоврядування та добру співпрацю з громадськими організаціями задля розбудови і зміцнення рідної Української держави.  

Довідково:

Черкаське земляцтво – це об’єднання громадян, походження яких, навчання, трудова діяльність пов’язана з Черкащиною, для сприяння розвитку Шевченкового краю, пропаганді його славетної історії та сучасних соціально-економічних і культурних досягнень, підтримці ділової активності, соціального правового захисту земляків у м. Київ.

На сьогодні Черкаське земляцтво налічує понад п’ятсот осіб. У їх числі – відомі вчені і державні діячі, літератори і художники, мистці, лікарі, вчителі, журналісти, люди різних професій, покликань і доль.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь