A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Уманщині відзначили День Конституції України, День держслужбовця та День молоді

Дата: 26.06.2018 17:17
Кількість переглядів: 932

26 червня жителі Уманщини зібралися в урочистому залі аби відзначити одразу три свята – День Конституції України, День державного службовця та День молоді.

На урочисту подію завітали поважні гості голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат обласної ради Валентин Судакевич, депутати районної ради.

Розпочинаючи урочистості ведучі заходу зачитали вітальний лист Президента України Петра Порошенка.

Звертаючись до присутніх голова районної ради Оксана Супрунець відзначила, що 28 червня 1996 року – це день перемоги українців у боротьбі за самовизначення. Ось уже 22 роки Основний Закон є правовим базисом Української держави, розвитку суспільства та утвердження демократії. Його прийняття ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю народу України жити у власній суверенній державі.

Однак демократичний розвиток ніколи не був легким. І сьогодні ми знову змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права і свободи в неоголошеній війні з агресором на сході України.

Будуючи  державу сьогодні, ми повинні чітко розуміти, що Україна має бути такою, щоб наші діти та онуки могли гордитися нею. Хочеться, щоб сьогоднішнє свято об’єднало нас усіх у спільному бажанні досягти цієї мети, - відзначила посадовець.

З нагоди свят Почесними грамотами районної ради були відзначені:

- Панченко Анатолій Іванович, депутат Уманської районної ради VII скликання;

- Кольба Микола Олександрович, депутат Уманської районної ради VII скликання;

- Бондаренко Наталія Миколаївна, головний спеціаліст відділу по плануванню доходів та фінансуванню установ виробничої сфери фінансового управління райдержадміністрації;

 - Яременко Людмила Петрівна, провідний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення;

 - Богуславський Михайло Сергійович, депутат Уманської районної ради VII скликання;

- Потапенко Сергій Олександрович, сільський голова села Ятранівка.

З нагоди Дня молоді Почесною грамотою районної державної адміністрації було нагороджено головного спеціаліста з юридичного забезпечення діяльності Уманської районної ради - Гейко Наталію Олександрівну.

Голова районної профспілки працівників державних установ Людмила Мартинюк вручила диплом та грошову винагороду первинній профспілковій організації Уманської районної державної адміністрації, яка стала фіналістом обласного конкурсу колективних договорів. Нагороду отримали голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова профкому Ольга Пастушенко.

Також Людмила Михайлівна вручила Почесні грамоти обкому та райкому профспілки.

Особливими словами вітань та квітами на святі вітали ветеранів державної служби, людей які творили історію Уманського району.

На завершення усіх присутніх чекав яскравий концерт.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь