A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У школах Уманщини пролунав останній дзвінок

Дата: 25.05.2018 17:05
Кількість переглядів: 777

25 травня 2018 року у школах Уманщини відбулися традиційні святкові лінійки, присвячені завершенню навчального року. Цього року шкільний дзвінок пролунав востаннє для 192 випускників шкіл Уманщини.

У цей день на шкільному подвірї Дубівського НВК зібрали всіх учнів, які раділи літнім канікулам, а також випускників, які прощалися зі школою назавжди. Завітали на свято і поважні гості: голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, депутати районної ради Валентина Горова та Микола Кольба, сільські голови.

Зокрема, голова районної ради Оксана Супрунець привітала зі святом учнів, їх батьків та педагогів Дубівського навчально-виховного комплексу. Звертаючись до присутніх, Оксана Анатоліївна, перш за все, подякувала батькам та педагогам школи за їхню щоденну турботу про підростаюче покоління, а фактично – про майбутнє Уманщини і добробут країни. Адже кожен «сьогоднішній випускник закладу – це в недалекому майбутньому фахівець тієї чи іншої галузі суспільного життя, той, хто буде творити славне майбутнє нашого краю і України».

  • Хочу сказати сьогодні спасибі батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні нашій рідній Уманщині, ви потрібні Україні, - наголосила Оксана Анатоліївна.

На святі останнього дзвоника підсумували здобутки учнівської молоді врученням відповідних відзнак, адже учні школи є учасниками та призерами районних  предметних  олімпіад. Учениця  10 класу Марченко Вікторія зайняла ІІІ місце у районній олімпіаді з української мови та конкурсі – захисті  МАН з математики. Горова Ірина учениця 10 класу зайняла ІІІ місце в районному етапі олімпіад з інформатики. Кравець Анастасія учениця 9 класу здобула ІІ місце у конкурсі «Мистецький дивокрай».

Цього ж дня, заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь в урочистій лінійці та привітав школярів Полянецької загальноосвітньої школи з завершенням навчального року та початком літніх канікул.

Учні Полянецької ЗОШ І-ІІІ ступенів були активними учасниками інтерактивних Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів та мають ряд здобутків: перемога у конкурсі плакатів «Разом до об’єднаної Європи»,   ІІ місце у номінації «Рятівник» у грі Сокіл (Джура) та  І місце у районному конкурсі «Географічний меридіан».

Звертаючись до учасників святкової лінійки Петро Андрійович відзначив:

– Сьогодні, для кожного з вас, дорогі випускники, дуже важливо зробити правильний вибір, якій справі присвятити життя. Отож прислухайтесь до поклику свого серця! А ми щиро бажаємо вам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави, патріотом рідної Уманщини, – наголосив Петро Андрійович.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь