A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Рятувальники Уманщини отримали новий пожежний автомобіль

Дата: 31.05.2018 17:02
Кількість переглядів: 710

31 травня відбулося урочисте введення у бойовий розрахунок місцевої пожежно-рятувальної частини сучасного пожежно-рятувального автомобіля на базі шасі КРАЗ. Участь у заході взяли почесні гості: голова районної ради Оксана Супрунець, голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, секретар міської ради Людмила Кирилюк, заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, полковник служби цивільного захисту Олександр Горобець, голова Паланської ОТГ Петро Кучеренко, депутат районної ради Володимир Мальченко.

Звертаючись до присутніх голова районної ради Оксана Супрунець відзначила, що сьогодні на Уманщині урочиста подія, в пожежно-рятувальній частині у бойовий розрахунок введено сучасну пожежну автоцистерну. Отримавши сучасну техніку, рятувальники Уманщини зможуть ефективніше виконувати поставлені на них завдання, а громада почуватися більш захищеною.

Дякуючи співробітникам підрозділу за високі показники у службовій діяльності, голова районної ради вручила рятувальникам Почесні грамоти.

До присутніх звернувся заступник начальника Управління з реагування на надзвичайні ситуації Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, полковник служби цивільного захисту Олександр Горобець. Олександр Іванович підкреслив позитивні зміни, які почали відбуватися останнім часом в системі ДСНС, що дозволило покращити соціальний захист рятувальників, а також розпочати масове технічне переоснащення пожежно-рятувальних підрозділів сучасною технікою, обладнанням та спорядженням.

На святі відбулося освячення автомобіля, а підростаюче покоління підготувало концертну програму.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь