A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Ізраїльська делегація побувала на Уманщині

Дата: 24.05.2018 17:01
Кількість переглядів: 708

 У рамках розширеної співпраці Київського університету права НАН України з ізраїльськими вузами та проекту «Пізнай свій край», який діє під особистим патронатом ректора, професора, заслуженого юриста України 24 травня 2018 року делегація ОНО академічного коледжу (Ізраїль), разом з представниками КУП НАНУ  відвідали Уманщину.


Делегацію науковців супроводжувала партнер КУП НАНУ голова Уманської районної ради Супрунець Оксана Анатоліївна, яка виділила свій час, тепло зустріла  та розказала найцікавіші моменти про життя міста і району в цілому. 

 Гості відвідали національний дендрологічний парк «Софіївка», який є науково-дослідним інститутом Національної академії наук України та прогулялись вулицею Пушкіна, що є місцем компактного перебування євреїв — хасидів, які вірять в те, що помолившись на могилі цадика Нахмана, вони отримають духовне очищення.
На завершення делегація ознайомилась із роботою  Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка, яку очолює директор Слупіцька Олександра Іванівна. Ізраїльська делегація була вражена матеріально-технічною базою, охайністю та рівнем розвитку школи.

Візит на Уманщину захопив увагу іноземних науковців, які будуть з приємністю згадувати подорож, а гарні емоції ще надовго залишаться в їх серці. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь