A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Постійна комісії районної ради обговорили питання позачергової сесії

Дата: 22.05.2018 16:59
Кількість переглядів: 740

Ряд важливих освітянських питань було обговорено на засідання постійної депутатської комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту населення та засобів масової інформації.

Зокрема депутати рекомендували до розгляду позачерговій сесії районної ради затвердити районну Програму розвитку дошкільної освіти на 2018-2022 роки.

Також начальник відділу освіти, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації Борис Бондар проінформував присутніх по питанню створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської районної ради Черкаської області. Зокрема Борис Борисович відзначив, що Інклюзивно-ресурсний центр є установою, що створюється з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, надання їм психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження.

Важливим питанням стало затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Уманського району та створення опорних навчальних закладів та їх філій.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь