A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

У районі відзначили Всеукраїнський День дошкілля

Дата: 25.09.2018 16:57
Кількість переглядів: 735

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем дошкільного закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.

Отож сьогодні, напередодні цього свята, на Уманщині відбулись урочисті заходи.

Із професійним святом працівників дошкілля привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, керуюча справами районної ради Наталія Короп та завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Світова.

З побажаннями миру, здоров’я, злагоди, добра було вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації і районної ради найкращим працівникам дошкілля району.

Протягом свята свої таланти присутнім продемонстрували не лише юні вихованці дитячих садочків, які співали, танцювали, дарували щирі усмішки, а й їх батьки та педагоги.

Відзначили символічними подарунками й освітян дошкілля, які вже перебувають на заслуженому відпочинку та яких запросили на свято.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь