A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

15-річчя встановлення пам’ятника загиблим прикордонникам в роки Другої світової війни

Дата: 29.05.2018 16:28
Кількість переглядів: 713

Численні делегації прикордонників запасу майже з усіх областей України, м. Києва, районів Черкаської області прибули до унікального меморіального комплексу героям-прикордонникам та їх службовим собакам, що знаходиться в селі Легедзине Тальнівського району.  Він побудований на честь прикордонників, які вступили в бій проти ворога. В нерівному бою загинуло 500 прикордонників та 150 собак.

Участь у заході взяла делегація з Уманського району: заступник голови районної ради Петро Бабкін та депутати районної ради.

З кожним роком на урочистий мітинг у село Легедзине прибуває все більше людей, які приїздять з усіх куточків України, щоб вшанувати подвиг прикордонників, які загинули на цьому місці у 1941 році.  

На урочистому мітинг були вручені похвальні грамоти від громадського об’єднання ветеранів – прикордонників Черкащини ім. генерал-майора Ігоря Момота заступнику голови районної ради Петру Бабкіну, депутатам районнї ради: Володимиру Мальченку, Сергію Войченку, Віктору Десятнику та голові наглядової ради ПП «Орієнтир Агро Б» Василю Бойку.

Віддаючи данину шани тим, хто ціною власного життя захистив рідну землю усі присутні поклали квіти та вінки до пам’ятника.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь