A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець привітала рятівників Уманщини з професійним святом

Дата: 17.09.2018 16:20
Кількість переглядів: 845

У відповідності до Указу Президента України в нашій державі 17 вересня відзначають професійне свято люди мужньої професії, ті, хто обрав своїм професійним покликанням важку, проте почесну справу – приходити на допомогу у хвилину біди, повертати віру у прийдешній день.

Сьогодні, 17 вересня 2018 року, на території  Уманського районного відділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника. У святкових заходах взяли участь голова районної ради Оксана Супрунець, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, голова Паланської ОТГ Петро Кучеренко, начальник РВ УДСНС України в Черкаській області Олександр Лебідь, працівники служби цивільного захисту та громадськість міста і району.

З нагоди професійного свята на адресу рятівників Уманщини прозвучало багато щирих і теплих привітань.

Зокрема, у своєму вітальному слові Оксана Супрунець відзначила, що нині існує безліч цікавих професій, якими може оволодіти практично кожен, але є й такі, які мало просто опанувати. Перш за все, ними потрібно жити та повністю віддаватися. Оксана Анатоліївна наголосила, що до таких належить і професія рятівника, вона вимагає від людини не тільки високої фахової підготовки та фізичної форми, а й великої мужності та відваги, вміння приймати відповідальні рішення, надзвичайної людяності, готовності жертвувати особистим задля спільного.

Голова районної ради особливі слова вдячності та поваги адресувала ветеранам пожежно-рятувальної служби району: «Ви присвятили себе такій благородній справі, стали гідним прикладом для наслідування молодим поколінням рятівників».

- Розуміючи проблеми рятувальників Уманщини, депутати Уманської районної ради ухвалили Програму забезпечення техногенної та природної безпеки Уманського району на 2016-2020 роки. Щороку із районного бюджету виділяються кошти на виконання заходів, передбачених цією Програмою, - наголосила Оксана Анатоліївна.

Завершуючи виступ, Оксана Супрунець побажала рятівникам Уманщини витримки, міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту та вручила майору служби цивільного захисту Євгену Кравченку Почесну грамоту районної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь