A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради Оксана Супрунець привітала освітян із професійним святом

Дата: 03.10.2018 16:17
Кількість переглядів: 879

Раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти!

Цей день для всіх, хто шанує роботу педагога, тренера, вихователя, наставника молодого покоління.

Тому сьогодні, 3 жовтня 2018 року, на Уманщині відбулося районне свято до Дня працівників освіти. На святі були присутні педагоги загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, ветерани педагогічної праці, які знаходяться на заслуженому відпочинку – всі ті, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. 

З теплими словами привітання та щирими побажаннями до працівників освіти району звернулися голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат Верховної Ради України Антон Яценко, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Борис Бондар та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Анатолій Петриченко.

Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для вчителів та освітян. За традицією, у цей святковий день, за високі досягнення в навчанні та вихованні молодого покоління кращих працівників освіти району було нагороджено Почесними грамотами.

У вітальному слові Оксана Супрунець зазначила, що бути педагогом – це покликання душі і від щирого серця подякувала працівникам освіти за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Побажала всім міцного здоров’я, безхмарних благословенних днів, нових педагогічних звершень.

Бурхливими оплесками вітали на святі найдорожчих гостей – ветеранів педагогічної ниви, які впродовж багатьох років свій розум, душу та здоров’я віддавали дітям та ділилися з ними своїм досвідом.

Після офіційної частини привітань та нагороджень, на гостей чекав святковий концерт за участю художніх колективів Уманського краю.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь