A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Проведено нараду з сільськими головами

Дата: 12.09.2018 16:08
Кількість переглядів: 614

Днями під керівництвом голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка відбулася нарада з сільськими головами щодо вирішення важливих питань життєдіяльності району. Участь у нараді взяв заступник голови районної ради Петро Бабкін.

На порядку денному було розглянуто питання щодо утримання автомобільних доріг в межах Уманського району в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Алла Кодолова, повідомила, що нині сільськими (селищною) радами проведено інвентаризацію залишків протиожеледних матеріалів минулого зимового періоду для посипання доріг комунальної власності. У наявності є 72,75 т матеріалу, що складає 11 % від потреби.

Під час наради було також розглянуто питання, що стосувалося пільгового перевезення жителів Уманського району. Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олег Ярошевич повідомив, що згідно районної комплексної програми «Турбота» на 2018-2022 роки, на 2018 рік на пільгове перевезення з районного та сільських (селищного) бюджетів передбачено 1516,4 тис. грн.

Також цього дня було заслухано питання, що стосувалося змін до Податкового кодексу України та деяких законів України, які передбачають встановлення земельного податку на всі лісові землі України.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь