A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради Оксана Супрунець взяла участь в обласній педконференції

Дата: 28.08.2018 17:00
Кількість переглядів: 753

28 серпня 2018 року, напередодні Дня Знань, освітяни Черкащини зібралися на традиційній щорічній обласній конференції працівників освіти. У її роботі взяла участь голова районної ради Оксана Супрунець та делегація педагогів Уманщини.

Проведенню конференції передувала яскрава виставка робіт вихованців позашкільних навчальних закладів області, яку мали можливість оглянути всі бажаючі на площі за Будинком рад.

На початку пленарного засідання головуючий – начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський запросив до вітального слова першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка.

Звертаючись до освітян, Валентин Петрович зауважив, що на сьогодні децентралізація повноважень додала фінансових ресурсів місцевим бюджетам і саме на місцях тепер зосереджуються кошти, яких раніше чекали із області чи району. У зв’язку з цим, важливо не лише змінювати навчальні програми, але й вчитись бачити шляхи вдосконалення галузі, використовуючи наявні можливості: не просто утримувати приміщення, а дбати про якість освітньої послуги.

Також він висловив переконання, що створені опорні школи із новітньою сучасною базою дозволять підвищити рівень знань учнів, раціонально використати кошти і надалі покращувати матеріально-технічну базу закладів.

– Однак успіх усіх перетворень залежить, в першу чергу, від вас, шановні освітяни! В усі часи ви були представниками прогресивної частини суспільства. Тому закликаю і надалі бути однодумцями, – наголосив перший заступник голови обласної ради.

На завершення Валентин Тарасенко подякував усім працівникам галузі за самовіддану працю, щирість і мудрість, яку вони вкладають в наших дітей, побажав мирного неба, міцного здоров’я, творчої наснаги та незламної віри в краще майбуття та вручив окремим педагогам Почесні грамоти обласної ради.

Також на цьому пленарному засіданні було нагороджено чимало кращих педагогів області почесними відзнаками Черкаської обласної державної адміністрації та Міністерства освіти і науки України.

По закінченню нагородження учасники конференції перейшли до розгляду питань порядку денного.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь