A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Розпочато роботу постійних комісій районної ради

Дата: 25.09.2018 15:28
Кількість переглядів: 702

25 вересня 2018 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропрормислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища, яку провів її голова Анатолій Кисіль.

Основним питанням, яке було розглянуто на всіх комісіях районної ради стало питання: «Про звіт голови районної державної адміністрації про  виконання Програми економічного і соціального розвитку Уманського району та делегованих районною радою повноважень».

Комісія розглянула ряд профільних питань, а саме:

1. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Ладижинка Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської області.

2. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки державної власності для рибогосподарських потреб в адміністративних межах Юрківської сільської ради Уманського району Черкаської області.

3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для рибогосподарських потреб (став) за рахунок земель державної власності в адміністративних межах Вільшанослобідської сільської ради Уманського району Черкаської області.

4. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки державної власності для рибогосподарських потреб в адміністративних межах Коржовокутської сільської ради Уманського району Черкаської області.

Також, цього дня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь