A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

День університету в Уманському НУС

Дата: 08.09.2018 13:29
Кількість переглядів: 624

Вересень в Уманському національному університеті садівництва – це не лише початок нового навчального року, а й знаменна для всього колективу навчального закладу подія – День університету. Саме з цього місяця ведеться літопис діяльності одного з найповажніших університетів України, аграрного Кембриджу в серці України, осередку освітніх, наукових і патріотичних традицій – Уманського НУС.

Цьогорічні урочистості з нагоди святкування знаменної події, як завжди, вирізнялися колоритністю та позитивом. Адже з нагоди Дня народження рідного закладу вищої освіти всі факультети та кафедри представили до огляду університетській спільноті та гостям власні здобутки й напрацювання.

Привітали студентську молодь зі святом і представники місцевої влади: заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін і начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко.Яскравою хореографічною композицією «Привітальна» віншував першокурсників і гостей свята Народний самодіяльний ансамбль танцю «Нивка».

Із щирим благословенням на відмінне навчання та добрі справи звернувся до винуватців свята настоятель Свято – Троїцького храму Української православної церкви Київського патріархату протоієрей отець Олександр.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь