A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Семінар-навчання з учасниками бойових дій

Дата: 27.07.2018 10:31
Кількість переглядів: 673

26 липня заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь в семінарі-тренінзі «Особливості надання соціальних послуг учасникам бойових дій». Семінар проводився за участі начальника відділу організаційно-правової роботи  Черкаського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмили Пони.

Станом на 01.07.2018 року на обліку районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді перебуває 394 учасники АТО, в яких виховується 284 дитини.

З метою визначення потреб та надання необхідної соціальної допомоги учасникам антитерористичної операції та членів їх сімей центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вивчено потреби 309 сімей учасників АТО, в яких виховується 167 дітей, в тому числі 252 демобілізованих учасників, в яких виховується 149 дітей.

Відповідно до змін районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2018-2022 роки було виділено кошти на заходи для учасників АТО та членів їх сімей в сумі 51200,00 грн.

Також на семінарі обговорено питання виділення земельних ділянок учасникам бойових дій. Станом на 25.07.2018 року  Головним управлінням Держгеокадастру у Черкаській області  надано накази на виготовлення проектної документації  290 особам та 226 особам надано накази  про затвердження проектної  документації (з них 157 особам Уманського району надано накази  про затвердження проектної  документації).

237 учасників АТО Уманського району, які не отримали накази на виготовлення проектної документації будуть отримувати  земельну ділянку відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 № 413 «Деякі питання удосконалення управління в сфері використання та охорони земель сільськогосподарського призначення державної власності та розпорядження ними».

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь