A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутат Уманської районної ради Сергій Войченко удостоєний звання «Почесний громадянин Уманського району»

Дата: 23.08.2018 10:16
Кількість переглядів: 2304

Депутату Уманської районної ради, керівнику КСП «Родниківка» Сергію Войченку присвоєно звання «Почесний громадянин Уманського району». Дане рішення було прийнято 21 серпня на засіданні урочистої сесії районної ради присвяченій 27 річниці Незалежності України.

Сергій Войченко все своє життя присвятив рідному селу Родниківка. Розпочав свою трудову діяльність у 1980 році, помічником бригадира а згодом і механіком в НДГ «Родниківка». В 1987 році був обраним сільським головою Родниківської сільської ради де працював до 2002 року.

З жовтня 2002 року Сергій Войченко очолює колективне сільськогосподарське підприємство «Родниківка». Завдяки злагодженій праці колективу і керівника, підприємство перейшло в розряд успішних господарств.

Сьогодні в обробітку  КСП «Родниківка» 2 тис. га ріллі. Очолюване господарство багатогалузеве, одне з лідерів виробництва в районі рослинної й тваринницької продукції. У весняно-літньо-осінній період в господарстві на постійній основі працює приблизно 100 працівників. Дане господарство є одним із кращих в районі та займає перше місце серед найбільших господарств Уманщини  за сплатою податку із зарплати працівників на 1 гектар ріллі.

Сергій Михайлович компетентний керівник, вмілий організатор. Його професійний досвід та управлінські зусилля спрямовані на те, аби економічний потенціал господарства ефективно працював на користь громади.

Сергій Войченко активно приймає участь у вирішенні різних соціальних питань одного з найбільших сіл в районі – Родниківці.  Господарство підтримує школу, сільський і районний медичні заклади.  Систематично допомагає сільській раді в утриманні доріг, прогортанні снігу, ремонтах Будинку культури, дитячій установі та інших комунальних закладів, покращенні благоустрою сільських територій. Також приймає активну участь у громадському житті Уманського району. Виступає меценатом в загально-районних заходах. Активно приймає участь у наданні фінансової та матеріальної допомоги Збройним Силам України, воїнам антитерористичної операції та їх сім’ям, багатодітним родинам.

За натхненну працю задля благополуччя держави, значний внесок у розвиток різних сфер життєдіяльності району, активну громадську позицію та активну депутатську діяльність Сергій Михайлович неодноразово нагороджувався Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь