A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Президія районної ради сформувала порядок денний позачергової сесії

Дата: 24.05.2018 08:37
Кількість переглядів: 745

22 травня 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець провела засідання президії Уманської районної ради. Участь у засіданні взяв голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, апарат районної ради.

На порядку денному було розглянуто ряд питань, а саме:

1. Про внесення змін до рішення районної ради 21.12.2017 року  №26-4/VII „Про районний бюджет на 2018 рік”.

2. Про Програму розвитку дошкільної освіти на період до 2022 року.

3. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Уманського району.

4. Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Уманської районної ради Черкаської області та затвердження Статуту.

5. Про погодження призначення головного бухгалтера комунального закладу «Редакція радіомовлення «Голос громади».

6. Про надання дозволу  Уманській центральній районній лікарні на списання основних засобів.

7. Про надання дозволу  Уманській центральній районній лікарні на передачу приміщення в оренду.

8. Про затвердження  технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки державної власності для рибогосподарських потреб за рахунок земель водного фонду в адміністративних межах Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області.

9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок  ПП «Дмитрушки» для розміщення господарських будівель та дворів пов’язаних із сільськогосподарським виробництвом в адміністративних межах Дмитрушківської   сільської ради Уманського району Черкаської області.

10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «УКРРОС»  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  в адміністративних межах Родниківської  сільської ради Уманського району Черкаської області.

11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «УКРРОС»  для розміщення та будівництва, експлуатації  та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій  в адміністративних межах Родниківської  сільської ради Уманського району Черкаської області.

12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки  земельної ділянки ФГ «Світанок» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в адміністративних межах Рогівської сільської ради Уманського району Черкаської області.

13. Про внесення змін до контракту, укладеного Уманською районною радою з  головним лікарем комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Уманської районної ради.

14. Про створення опорних навчальних закладів та їх філій.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь